Coronavirus

COMUNICAT DEL QR CAFÈ

Després de les mesures excepcionals que s’estan adoptant pel coronavirus (Covid-19), volem transmetre’t un comunicat de tranquil·litat i fer-te saber que al QR cafè, a hores d’ara, estem desenvolupant la nostra activitat amb tota la normalitat que els esdeveniments, que es produeixen minut a minut, ens permeten.

Hem pres totes les mesures internes i també les recomanacions que indiquen les autoritats sanitàries per a minimitzar al màxim qualsevol risc que pugui comprometre la qualitat del nostre producte i servei. Algunes d’aquestes mesures t’afecten directament, ja que l’aforament ha estat limitat per resolució governamental i s’ha suprimit l’autoservei, pel que preguem que les empreses, que mantinguin l’activat al PCiTAL, siguin flexibles amb l’horari de les sortides del personal pel seu temps de descans, esmorzar o dinar, per tal de no concentrar-les a la mateixa hora i provocar concentracions innecessàries.

Volem informar que no hi ha evidència que els aliments siguin una font de transmissió del COVID-19. Segons ens ha comunicat l’Agència de Salut Pública de Catalunya, d’acord amb l’Autoritat Europea de Seguretat Alimentària (EFSA), actualment no hi ha evidència que els aliments siguin una font o via probable de transmissió del virus. Aquest comunicat se’n deriva de la darrera informació publicada per l’EFSA de data 9 de març de 2020.

Tot i així, recordem que per evitar la propagació de qualsevol microorganisme a través dels aliments i evitar les toxinfeccions alimentàries l’equip del QR cafè segueix ampul·losament les normes bàsiques d’higiene durant la manipulació i preparació d’aliments. Disposem d’un pla d’autoprotecció actualitzat amb un paquet de 25 mesures excepcionals per la vostra tranquil·litat, i per ajudar a la prevenció i control del virus. Aquestes mesures s’allargaran durant el temps que les autoritats sanitàries aconsellin.

Per qualsevol dubte, contacta amb nosaltres, estem a la teva disposició al canal que prefereixis:
• Telèfons: 973 22 88 77
• Correu electrònic: info@qrcafe.cat
• Web: www.qrcafe.cat

En nom de tot l’equip del QR cafè volem transmetre a totes les persones afectades pel coronavirus el nostre desig d’una ràpida recuperació. Així com enviar un especial reconeixement al personal sanitari, empreses, autònoms i famílies que estiguin d’alguna manera patint aquesta situació.

Molt cordialment.

QR cafè, el restaurant del parc.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.